Vraag de brochure aan!

Optionele indeling

Uitbreiding extra slaapkamer begane grond

De Pelikaan + Plus (fase 2)

Onderhoudsvrij en levensloopbestendig

Overtuig uzelf van dit unieke woonconcept, met woon-, slaap- en badkamer op de begane grond. In fase 2 worden 2 Pelikaan + Plus woningen gerealiseerd, allebei geheel vrijstaand met een vrije achterom naar de patiotuin.

Referentie

Mooie referentie woningen staan in fase 1. Half oktober 2019 worden deze woningen opgeleverd. Aannemersbedrijf Teunissen uit Ysselsteyn gaat fase 2 bouwen. In fase 2 worden de Pelikaan+Plus woningen geheel vrijstaand. In fase 1 waren deze woningen geschakeld.

Wooncomfort, energiebewust

Op de begane grond bevinden zich naast de living en de keuken ook de hoofdslaapkamer en de badkamer. Zowel de woonkamer als de slaapkamer hebben direct contact met de beschutte, makkelijk te onderhouden patiotuin. Er is een separate was- en droogruimte die tevens bergruimte biedt.

Energiebewust A++ en duurzaam

De woningen worden standaard voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Uitgerust met een all-electric lucht-warmtepomp is deze woning geheel klaar voor de toekomst. Standaard zijn 5 zonnepanelen voorzien uitbreiding is mogelijk. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij en voorzien van Hr++ glas.

Luxe badkamer

Een badkamer met inloopdouche, een tweede vrijhangend toilet biedt luxe en comfort. Tegelwerk is vrij naar keuze. De basis voorziet echter al in mooie grote wandtegels van 25 x 45 cm.

Ruime keukenopstelling

De keuken heeft de mogelijkheid voor een ruime moderne opstelling met kookeiland en heeft optimaal zicht naar buiten. Een hoekopstelling is ook mogelijk.

Living

Door zijn breedte van 4,7 meter en een diepte van 10,5 meter heeft de woonkamer een comfortabel en ruim formaat en de trapkast geeft extra bergruimte. Via een schuifpui heeft de living direct toegang tot de patiotuin.

1e verdieping

Het doorlopende raam boven de voordeur geeft rechtstreeks lichtinval op de 1e verdieping. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een extra logeerkamer en/of werk/hobbyruimte te creëren. De verdieping uitbreiden met dakkapel en/of extra ramen is mogelijk.

Brede oprit

De oprit is 5 meter breed en 8 meter diep en biedt ruimte aan twee personenauto’s.

Verlengde uitvoering

De Pelikaan heeft een verlengde variant met een extra slaapkamer op de begane grond en is vrij indeelbaar, geheel naar uw wens.

Keuzevrijheid

Informeer naar de mogelijkheden voor bouwkundige aanpassingen, bekijk de prijslijst en maak van 'De Pelikaan' uw woning op maat.

De Pelikaan + Plus

All-eletric, plus zonnepanelen, vloerverwarming gehele woning, kavel 431 m2 v.a. € 365.000,- /

Koperskeuze mogelijkheden

  • Uitbreiding extra slaapkamer begane grond
  • Extra achterdeur naar patiotuin
  • Dakkapel verdieping
  • Indeling verdieping in twee ruimtes met portaal
  • 2e badkamer op verdieping
  • Ligbad
  • Optionele indeling met inloopkast, vergrootte was-droogkamer, ruimere badkamer

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Verdieping basis woning

Verdieping optie

Begane grond basis woning