Vraag de brochure aan!

 

Kavel 9 en Kavel 7

 

De Lepelaar + Plus

Mooie referentie woningen staan in fase 1. Half oktober 2019 worden deze woningen opgeleverd. Aannemersbedrijf Teunissen uit Ysselsteyn gaan fase 2 bouwen.

Overtuig uzelf van de ruime brede kavels van fase 2. Aan de voorzijde met zicht op het groene speelpark en aan de achterzijde een prachtig uitzicht naar het weidse groen, met wadi's en wandelpaden.

Een ruime woning

Deze tweekapper in jaren-30 stijl is enorm ruim. 9,9 meter diep en 5,6 meter breed. De ruime kavel biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden van de woning zoals een garage, een uitbouw aan de achterzijde of een uitbouw aan de zijgevel, waarbij de garage wordt omgebouwd tot multifunctionele ruimte.

Praktische indeling

Met de indeling van de woning is rekening gehouden met de mogelijkheid voor een ruime keukenopstelling. De royale trapkast zorgt voor voldoende bergruimte. In de woonkamer wordt de volledige breedte van de woning benut voor optimaal comfort en ruime opstelling van meubels. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers en een ruime betegelde badkamer, voorzien van sanitair. De tweede verdieping biedt ruimte voor een wasmachine en droger en is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid voor een dakkapel

Energiebewust A++

Deze moderne woning maakt gebruik van moderne energie technieken en werkt all-electric. De woning is voorzien van een lucht-warmtepomp en hiermee geheel klaar voor de toekomst. Standaard zijn 4 zonnepanelen voorzien, uit te breiden naar meer, de installaties zijn hierop voorbereid. De woning is goed geïsoleerd en de ramen zijn van HR++ glas

Keuzevrijheid

Informeer naar de mogelijkheden voor bouwkundige aanpassingen, vraag de brochure en prijslijst aan en maak van 'De Lepelaar + Plus' uw woning op maat.

De Lepelaar + Plus

All-electric, plus zonnepanelen, vloerverwarming gehele woning, kavel 321 m2 v.a. € 300.200,- /

Kopers keuzemogelijkheden

  • garage
  • uitbouw achterzijde woning 3m1
  • uitbouw aan zijkant woning
  • vrij indeel-bare 2e verdieping
  • dakkapel
  • extra zonnepanelen

Uitbreidingsmogelijkheden

Kavel 7 en 9

In de onderstaande afbeelding zijn de Lepelaar + Plus woningen op schaal op de beide kavels geprojecteerd. Kavel 7 heeft hier een optionele garage en een uitbouw (3m1) aan de achterzijde van de woonkamer. Naast de garage blijft op deze manier ruimte over voor een vrije achterom naar de tuin.

Alternatief is op kavel 9 een zij-uitbouw afgebeeld. Hal en toilet komen op deze manier buiten het hoofdgebouw terecht, waardoor de ruimte in de woonkamer wordt vergroot. Vanuit de woonkamer is de multifunctionele speel/hobby/werkruimte bereikbaar. De raam en deur aan de achtergevel kunnen vervangen worden door een dubbele tuindeur met twee zijramen.